Regisztráció

Bezár

Belépés
Még nem regisztráltál?

Most egyszerűen megteheted, így lehetőséged nyílik hogy csatlakozz a Világnéző.hu közösségéhez ahol megoszthatod utazási élményeidet, és elolvashatod másokét.

Regisztrálok
Elfelejtettem a jelszavamat
Bezár

Sikerült!

Valami baj van!

Hozzáadás a kedvencekhez


Válaszd ki, melyik listádba szeretnéd tenni ezt a helyet

Ha új listába szeretnéd tenni ezt a helyet, hozz létre neki egyet!


Bezár
Tartu

Tartu közlekedés

Tartu, Észtország, Közlekedés

Közlekedés

Tartu, Észtország, Közlekedés

Légi közlekedés
Tartuba Budapestről közvetlen járat nem indul, tallini vagy varsói átszállással juthatunk az észt városba. Az érkezési oldalon taxik és buszok várják a belvárosba igyekvő utasokat.

Tömegközlekedés
Tartu belvárosa nem túl nagy, a legfontosabb látnivalókat gyalogosan is bejárhatjuk. Ha mégis tömegközlekedési eszközzel szeretnénk utazni, akkor válasszuk a buszokat. Jegyet a trafikokban vásárolhatunk. A megállókban ki van függesztve a menetrend.

Taxi
A taxisokra gyakran panaszkodnak túlszámlázás miatt a helyiek és a turisták is. Lehetőleg inkább telefonon rendeljünk taxit. Induláskor érdemes egyeztetni az árat. 

Autó
Észtországban nem egyszerű az autóvezetés, a sofőrök morcosak és türelmetlenek, ráadásul a kedvezőtlen időjárás is nehezíti az autós közlekedést.

Autóbérlés
Észtországban az autóbérlés egyszerű és nem túl drága. A nagyobb autókölcsönző cégek jelen vannak a belvárosban és a repülőterén is.

Forrás: Nyitott szemmel: Balti államok

Útvonaltervezés

0 hozzászólás

Írj Te is hozzászólást, mondd el véleményedet a helyről!
Csatlakozz! és írd meg véleményedet!